En tur til Eidsvoll for å presentere Barnas Fredspris

Vi dro til Eidsvoll Verk skole for å fortelle hva Barnas Fredspris er, hvem vi er og ha vi gjør der.  Det var undertegnede Maia, Susanne og Une som reiste sammen med Kari og Bente.

Vi startet dagen med frokost på toget klokken syv om morgenen. Det var en fin togtur hvor vi også fikk jobbet litt. Når vi kom fram ble tatt imot kjempefint av to elevråds representanter. De viste oss rundt på skolen. Etter omvisningen gikk vi ut i skolegården hvor alle elevene hadde friminutt/lunsj.  Vi var med og grillet og  lekte /hadde aktiviteter med dem.

Etter en fin stund ute hadde vi vår første presentasjon. Den var for 1-4. klasse og gikk veldig bra!

Etter presentasjonen var alle elevene engasjerte og de stilte masse spørsmål, som var veldig bra. Den neste presentasjonen var for 5-7. klasse og den gikk enda bedre!  Lærerne fortalte oss at det er sjeldent at elevene er så stille og følger så godt med.

                

Susanne, Maia og Une                           Vi ble tatt godt imot av Kasper

og Guro på Eidsvoll verk skole